Asset 3

Nikahan

Eulis & Ridwan

28 . 11 . 2021

Asset 3

Assalaamu’alaikum Warahmatullahi Wabarakaatuh.

Tatandang anu bakal midang, balébat mangsana miang, cunduk waktu nu rahayu nitih wanci mustari ninggang mangsana waluya malati ligarna ati, kembang tanjung nu gumulung pameungkeut cangreud kadeudeuh, pakait patali asih pasini rintih ngahiji subaya nyata geugeut layeut laki rabi sareng pamugi dianti-anti nyakséni “Walimatul Nikah” pun anak

Eulis Waslia, S.Pd.

Putrina :

Bapak Dian Tjasdiana
&
Ibu Ai Mulyani

&

Ridwan Sidiq, S.Pd.

Putrana :

Bapak Rahmat
&
Ibu Popon Masriah

Jeung sawaréh tina ayat-ayat-Na : Yén anjeun-Na ngayugakeun pikeun maranéh jodo – jodo supaya maraneh ngarasa tengtrem jeung maranehna sarta Anjeunna ngajadikeun kacinta jeung kanyaah antara maranéh. Saéstuna dina anu karitu téh kakandung ayat-ayat pikeun kaom anu malikir mah.
( Q.S. Ar-rum : 21 )

Asset 3

Akad Nikah

Ahad, Ping 28 Nopémber 2021
08.00 - 09.00 WIB

kujang-wallpaper-3022
Asset 3

Résépsi

Ahad, Ping 28 Nopémber 2021
11.00 - 14.00 WIB

Kalayan teu ngirangan rasa hormat, ngémutan kaayaan sareng kondisi ayeuna, acara mung tiasa dihadiran ku sababaraha kulawarga, wargi sareng sobat anu paling caket.

étang Mundur Acara:

  • 00Dinten
  • 00Jam
  • 00Menit
  • 00Detik

Lokasi Acara

Gedung Guru PGRI Ciawi, Sukamantri, Kec. Ciawi, Tasikmalaya, Jawa Barat 46156

Ucapan & Doa

Protokol Kesehatan

Wajib nganggo masker salami acara lumangsung

Silih jaga jarak nalika ngiringan acara

Cék suhu nalika lebet ruang acara

Teu kéngeng berkerumun

“Mugia Allah ngempelkeun anu sumebar di antara duaan, ngaberkahan aranjeunna duaan, sareng mugia Allah ningkatkeun kualitas turunanana, ngajantenkeun aranjeunna janten pambuka rahmat, sumber pangaweruh sareng hikmah, sareng anu masihan kaamanan pikeun jalma-jalma.”

(Du’a Nabi Muhammad shallallahu ‘Alaihi Wasallam dina nikahan putrina, Fatimah Azzahra sareng Ali Bin Abi Talib)

Wassalamu’alaikum warahmatullahi wabarakaatuh.

Hatur Nuhun

Eulis & Ridwan

Undangan Website by: MenujuPelaminan.com

Nikahan

Eulis & Ridwan

28 . 11 . 2021

Kahatur:

Hapunten bilih aya kalepatan nyerat nami/gelar/jabatan