Nikahan

Tira & Ghifar

Saptu, 8 Oktober 2022

Asset 3

Assalaamu’alaikum Warahmatullahi Wabarakaatuh.

Tatandang anu bakal midang, balébat mangsana miang, cunduk waktu nu rahayu nitih wanci mustari ninggang mangsana waluya malati ligarna ati, kembang tanjung nu gumulung pameungkeut cangreud kadeudeuh, pakait patali asih pasini rintih ngahiji subaya nyata geugeut layeut laki rabi sareng pamugi dianti-anti nyakséni “Walimatul Nikah” pun anak

Tira Tahnia, S.Pd., M.Si

Putrina :

Bapak Asep Abdul Qodir, S.Pd.
&
Ibu Lilis, S.Pd

Kp. Cisarakan RT/RW 004/001 Desa Gelarpawitan Kec. Cidaun Kab. Cianjur

&

Mochamad Ghifar Iqramullah, S.T

Putrana :

Bapak Itang Hermawan Effendi, A.Md
&
Ibu Ooh Sobariah

Jl. perum Bumi Cempaka Asri, Desa Cempaka Mekar, Padalarang, Bandung Barat

Jeung sawaréh tina ayat-ayat-Na : Yén anjeun-Na ngayugakeun pikeun maranéh jodo – jodo supaya maraneh ngarasa tengtrem jeung maranehna sarta Anjeunna ngajadikeun kacinta jeung kanyaah antara maranéh. Saéstuna dina anu karitu téh kakandung ayat-ayat pikeun kaom anu malikir mah.
( Q.S. Ar-rum : 21 )

Asset 3

Akad Nikah

Saptu, 8 Oktober 2022
08.00 - 10.00 WIB

kujang-wallpaper-3022
Asset 3

Résépsi

Saptu, 8 Oktober 2022
10.00 - 15.00 WIB

Kalayan teu ngirangan rasa hormat, ngémutan kaayaan sareng kondisi ayeuna, acara mung tiasa dihadiran ku sababaraha kulawarga, wargi sareng sobat anu paling caket.

étang Mundur Acara:

  • 00Dinten
  • 00Jam
  • 00Menit
  • 00Detik

Lokasi Acara

Kp.Cisarakan RT/RW 004/001 Kec. Cidaun Kan. Cianjur

Ucapan & Doa

Amplop Digital

Mandiri logo
Silahkan transfer ke rekening
a.n Tira Tahnia
1320024430416
Copy No. Rekening
Logo Bank BRI
Silahkan transfer ke rekening
a.n Tira Tahnia
733001012643533
Copy No. Rekening

Protokol Kesehatan

Wajib nganggo masker salami acara lumangsung

Silih jaga jarak nalika ngiringan acara

Cék suhu nalika lebet ruang acara

Teu kéngeng berkerumun

Pangajeng-ngajeng:

Bapak Tarso,S.Pd.
(Kepala Sekolah SDN Cisarakan)

Bapak Sadikin,S.Pd.
(Kepala Sekolah SDN Batuireng)
Bapak Apipudin
(Babinsa Desa Gelarpawitan)
Bapak Dadang Romansyah
(Sekertaris Desa Gelarpawitan)

“Mugia Allah ngempelkeun anu sumebar di antara duaan, ngaberkahan aranjeunna duaan, sareng mugia Allah ningkatkeun kualitas turunanana, ngajantenkeun aranjeunna janten pambuka rahmat, sumber pangaweruh sareng hikmah, sareng anu masihan kaamanan pikeun jalma-jalma.”

(Du’a Nabi Muhammad shallallahu ‘Alaihi Wasallam dina nikahan putrina, Fatimah Azzahra sareng Ali Bin Abi Talib)

Wassalamu’alaikum warahmatullahi wabarakaatuh.

Hatur Nuhun
Panganten Sakalih

Tira & Ghifar

Undangan Website by: MenujuPelaminan.com

TG
Nikahan
Tira & Ghifar
Saptu, 8 Oktober 2022
Kahatur Bp/Ibu/Saderek
Hapunten bilih lepat nyerat nami/ gelar/ jawatan